Breaking News

Facebook: Μετανιώσατε; Ακυρώστε άμεσα το μήνυμά σας με το Messenger Unsend


Πλέον όλοι οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να κάνουν unsend ένα μήνυμα, καθώς η υπηρεσία που ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά από τα μέσα Οκτωβρίου σε ορισμένες ομάδες χρηστών θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες με συσκευές Android ή iOS.
O Μάρκ Ζούκερμπεργκ είχε υποσχεθεί το unsend να λανσαριστεί πριν το τέλος του 2018, κάτι που τελικώς δεν κατέστη δυνατό. Η διαδικασία ακύρωσης της αποστολής ενός μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να κρατήσουν πατημένο το μήνυμα που θέλουν να… εξαφανίσουν και τότε εμφανίζεται η επιλογή «Remove for Everyone».
Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Σε περίπτωση που ο χρήστης προλάβει το χρονικό αυτό «παράθυρο», τότε η συνομιλία και των δύο χρηστών θα διαγραφή και θα είναι σαν να μην εστάλη ποτέ.
H επιλογή «Remove for Everyone» διαφέρει από το «Delete» που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger.
Με το «Delete» απλά διαγράφεται το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Το μόνο αρνητικό; Σε περίπτωση που ένας χρήστης επιλέξει το ε «Remove for Everyone», τότε ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχει διαγραφεί κάποιο μήνυμα, ακόμη και αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια